6 noviembre, 2016

La bodega

Lo Pinyol ja era una bodega coneguda al barri de Gràcia, d’aquelles que els veïns s’havien fet seva, i a on hi anaven a comprar el vi  i el vermut a granel.

L' ambient

L' ambient

Si hi ha res que distingeixi a Lo Pinyol, és l’ambient familiar i distès que s’hi respira. El local es divideix en tres espais diferenciats: la sala principal, emmarcada per una estructura metàl·lica que suporta sis immensos barrils; la biblioteca, un espai que combina la possibilitat de fruir de la lectura alhora que es paladeja un bon vermut o una tapa d’esgarraet; i una estància interior que ofereix la possibilitat d’un sopar de caire més privat, en una atmosfera íntima i recollida.
La biblioteca

La biblioteca

No hi ha dubte que la biblioteca és l’espai més especial de la bodega. Aquí hi trobareu llibres per fullejar mentre preneu un dels nostres vins o, si voleu seguir gaudint d’algun a casa, us el podreu emportar, gràcies a la nostra proposta de bookcrossing. Només haureu de portar-ne un a canvi.
A granel

A granel

A Lo Pinyol sempre tenim la millor selecció de vins i vermut de la terra, per a prendre a la bodega o per endur-vos-els a casa.
El passat de Lo Pinyol

El passat de Lo Pinyol

Lo Pinyol, abans una botiga d’olis i sabons de la que es conserva el cartell com a element decoratiu, es va convertir en bodega ja el 1943. La Pau Raga i la seva família es van fer càrrec de l’establiment al 2013, i el van reformar per fer-lo funcional i acollidor, tot mantenint l’essència de temps pretèrits.